Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Team Tintrio Team Tintrio

Ben je niet tevreden of heb je te veel besteld?

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent, maar er kan natuurlijk altijd wel iets mis gegaan zijn, waardoor je je bestelling wil retourneren. Of, misschien was je héél enthousiast en bestelde je te veel (niet-opgekleurde) verf... Dat kan gebeuren! Je kan bepaalde artikelen retourneren binnen de termijn van het herroepingsrecht. Daarover lees je meer in dit artikel

Wanneer je iets wil retourneren, vragen we je om ons altijd eerst schriftelijk te contacteren via info@tintrio.be of info@tintrio.nl

Afhankelijk van de reden waarom je je bestelling retour stuurt, zullen wij jou ofwel een retouretiket bezorgen, ofwel vragen om de bestelling zelf retour te zenden naar ons. Hier lees je meer over wanneer de retourkosten voor onze rekening of de jouwe zijn. 

 

Je retourzending klaarmaken doe je zo:

Het is superbelangrijk dat je je retourzending heel goed inpakt, aangezien het (in de meeste gevallen) over potten verf gaat. De pakjesbezorgers vinden het namelijk meestal leuker wanneer ze niet onder de verf komt te zitten ;). Daarnaast kunnen wij een eventuele terugbetaling ook pas uitvoeren wanneer we jouw bestelling in de originele staat terug bij ons ontvangen hebben. Ook daarom zorg je dus best voor een goede, stevige verpakking voor je retourzending. Het meest ideale is dat je onze verpakking hergebruikt. Heb je die niet meer, let dan zeker op het volgende:

  • Heb je de verf geopend? Kleef de randen van het blik of de emmer dan goed toe met verpakkingstape of ductape.
  • Zorg voor voldoende opvulling in de doos, zodat je product(en) niet kan/kunnen verschuiven tijdens het transport. Bolletjes krantenpapier kan je daar bijvoorbeeld goed voor gebruiken.
  • Gebruik een stevige doos, die het gewicht van de verf goed kan dragen. Zorg er ook voor dat je de doos héél goed dicht kleeft. 

Vergeet ook niet om een briefje met je naam en ordernummer in de doos te stoppen, zodat we bij ontvangst weten over welke retourzending het gaat. Nog handiger is het als je de mailcommunicatie tussen ons en jou over de retourzending afdrukt en bijvoegt. 

 

Indien je zelf voor de retourzending zorgt, kan je je pakket(ten) als volgt adresseren:


Tintrio
Zavelstraat 7
9190 Stekene (BE)

 

Hieronder kan je ook nog een video bekijken over wat je kan retourneren en hoe:

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerking toevoegen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.