Hoe lang duurt het vooraleer mijn bestelling geleverd wordt?

Hoe lang duurt het vooraleer mijn bestelling geleverd wordt?

Team Tintrio Team Tintrio

Joepie, je hebt een bestelling geplaatst en kan niet wachten tot die geleverd wordt. Maar, dat wachten, hoe lang duurt dat eigenlijk?

Verwerking van je bestelling bij ons

Wij werken je order meteen af zodra de betaling bij ons wordt geregistreerd. Betaal je online, dan werken we je order meteen af. Betaal je via bankoverschrijving, dan versturen wij je bestelling zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening is verschenen. Dat kan twee tot drie werkdagen duren.

Bestelde je op een werkdag vóór 16u, dan zal je bestelling normaal gezien dezelfde werkdag nog bij ons de deur uitgaan. Heel af en toe moeten we een artikel laten overkomen vanuit ons magazijn of bijbestellen, en dan kan het ietsje langer duren. Bij grote vertragingen verwittigen we jou in ieder geval wel, dus geen nieuws is goed nieuws! 

Bestellingen die tijdens het weekend of op Belgische feestdagen worden ontvangen, verwerken wij meteen op maandagochtend.

Leveringstermijn

In 95% van de gevallen heb je je bestelling gemiddeld binnen de twee werkdagen in huis (te rekenen vanaf de ontvangst van je betaling). Indien je bestelde voor 16u kan dat zelfs al de volgende werkdag zijn! Woon je in Nederland, dan hou je best rekening met een dagje extra. De meeste van onze bestellingen worden verzonden via Bpost. Je ontvangt dan altijd een e-mail met een tracking nummer, zodat je je pakket te allen tijde kunt volgen.

Voor landen buiten de Benelux zijn de levertijden afhankelijk van de bestemming. Doorgaans worden pakketten naar de buitenlandse bestemmingen binnen drie à zeven werkdagen op het opgegeven afleveradres bezorgd (te rekenen vanaf de ontvangst van je betaling). 

Grote bestellingen en bussen van 25 liter versturen we met GLS. Zij houden je op de hoogte van de levertijd.

Sommige producten hebben een langere levertijd. Dit staat dan op de productpagina aangegeven.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerking toevoegen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.