Ik wil dit weekend schilderen. Wanneer moet ik zeker bestellen?

Ik wil dit weekend schilderen. Wanneer moet ik zeker bestellen?

Team Tintrio Team Tintrio

We leveren gemiddeld binnen twee werkdagen. Wanneer je voor 16u bestelt, zetten we dezelfde dag nog je bestelling klaar voor onze bezorgers, die de zending vervolgens 's avonds of de volgende dag verwerken en ten slotte bij jou leveren (ofwel nog op de dag van verwerking, ofwel de dag erna). Bestel je na 16u, dan reken je best op twee tot drie werkdagen.

Bestel je vanuit het buitenland (dus niet vanuit België), dan kan het mogelijk nog een dagje langer duren, aangezien je pakketje(s) dan meerdere postcentra moet(en) passeren. 

 

Heb je gekozen voor een betaling via overschrijving? In dat geval hou je best ook rekening met een mogelijke vertraging van een paar dagen. We kunnen je bestelling namelijk pas versturen wanneer de betaling bij ons is toegekomen, en bij sommige banken kunnen daar enkele bankwerkdagen over gaan. 

Het kan verder ook wel gebeuren dat wij een product uit ons magazijn moeten laten komen en dat je bestelling daardoor een dagje later geleverd wordt. Heel soms hebben we een artikel niet (meer) op voorraad en moeten we het bijbestellen bij onze leverancier. In dat geval zou het ook kunnen dat je iets langer moet wachten, afhankelijk van de beschikbaarheid bij de leverancier. Gelukkig komt dat niet zo vaak voor!

 

We doen in ieder geval steeds onze uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Wanneer dat uitzonderlijk toch eens niet lukt, nemen we sowieso contact met je op.

Wil je voor je bestelt zeker zijn dat je bestelling op tijd geleverd zal worden? Neem dan even contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.

 

Dus: wil je zaterdag bij het vroege ochtendgloren van start gaan met schilderen? Dan bestel je best ten laatste woensdag voor 16u, zodat je - als alles goed gaat - vrijdag je bestelling in huis hebt. 

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerking toevoegen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.