Hoe plaats ik een bestelling?

Hoe plaats ik een bestelling?

Team Tintrio Team Tintrio

Bestellen bij Tintrio doe je zo:

  1. Maak een keuze uit ons uitgebreid aanbod op tintrio.be of tintrio.nl en plaats de producten die je wenst aan te kopen in je winkelwagen. Vergeet niet de correcte hoeveelheid en de juiste kleurcode in te vullen indien je je verf wil laten opkleuren. Vind je een artikel niet terug op onze website of wens je bijkomende informatie over een product? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen je graag verder!
  2. Log in met je persoonlijke account. Ben je een nieuwe klant? Welkom! Maak snel je account aan en je kan overgaan tot bestellen. Je kan ook afrekenen als gast, geen enkel probleem.
  3. Vervolgens bevestig je je bestelling en ga je door naar de betaalpagina, waar je een betaalmethode naar keuze kunt selecteren. Bij betaling via overschrijving hou je best wel rekening met de transfertijden van de banken voor de snelheid van de verwerking. Betalingen ontvangen door middel van Bancontact, iDEAL of Paypal etc. worden onmiddellijk verwerkt.
  4. Na ontvangst van je betaling, verpakken wij je bestelling met de grootste zorg en starten de verzendprocedure op.  Binnen België en Nederland zullen de bestelde goederen doorgaans binnen 2 à 3 werkdagen op het opgegeven afleveradres bezorgd worden (te rekenen vanaf de ontvangst van jouw betaling). Levertijden voor het buitenland zijn afhankelijk van de bestemming. Doorgaans worden pakketten naar de buitenlandse bestemmingen binnen 3 à 7 werkdagen op het opgegeven afleveradres bezorgd (te rekenen vanaf de ontvangst van jouw betaling).
  5. De meeste van onze bestellingen worden verzonden met Bpost of PostNL. Je ontvangt een e-mail waarin wij de verzending van je bestelling bevestigen, met een tracking number, zodat je je pakket te allen tijde kunt volgen. Indien je ervoor gekozen hebt om de bestelling op te halen, krijg je een mail met de afhaaldetails.
  6. Je kan aan de slag met je aangekochte producten! Veel klusplezier!

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerking toevoegen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.